Kills

Ogólnie zwiazane z BMW ///M
JACK SMG

Re: Kills

Post autor: JACK SMG » wt mar 27, 2012 16:41

rypik pisze:JACK SMG jeździł 1M ?
Jeździł jeździł i to w dodatku tez rudą,gdyby ta jedynka była kobieta to dała by mi za ta wypowiedź w ryj ale pół warszawy nia jeździło.To jakis prasowy egzemplarz wpadł w kilka rączek m.in i w moje wprawdzie tylko na godzinke z hakiem ale zawsze.Nie maiłem jeszcze okazji prowadzic auta które by takłatwo chciało bokiem chodzic,a co do osiągów to nie rzuca na kolana bo do sety i tak sie slizga na dsc off lub hamuje na dsc on a potem mysle ze 335i z dobrym programem tez bym z nia powalczył.ogólnie autko fajne ale nie za te pieniadze.
JK

mrfac

Post autor: mrfac » śr mar 28, 2012 14:24

Tomak pisze:... ale wiecej tu nie polece niz 220 bo sa za duze korki ...
Az monitor oplułem tak się usmiałem ... :-P

m3m3

Post autor: m3m3 » czw mar 29, 2012 23:23

Ja ostatnio miałem kilka okazji ale nic rewelacyjnego e46 328 została ładnych kilkaset metrów za mną następnie golf vr6 zrezygnował przed zapięciem 3-ki i najciekawszy to chrysler crossfire z tym było więcej zabawy bo na wylotówce go złapałem i sprowokowałem do zabawy siedziałem mu na ogonie tak do 20zł później dopiero zwolnił się prawy pas to ognia na prawą bo zjechać nie chciał i ognia łeb w łeb gonimy prędkość sporo ponad 20zł aż tu rondo i trzeba hamować.Zwolniliśmy i od nowa ale tym razem został w tyle tak ze 150m i już mnie nie przegonił jechaliśmy tak kilkanaście km.Nie wiem jaka wersja tego crossfire czy srt czy zwykła ale też to autko fajnie pomyka.

Tomak

Post autor: Tomak » wt kwie 03, 2012 00:18

Wczoraj zjadlem na kolacje Porshe Cayenne zamykajac licznik na autobanie z Frankfurtu do Dresden. Bawilismy sie jakas godzine lecac po 250km/h. Szkoda ze moja fura ma odciecie przy 265 no ale dalo rade, chociaz nie wiem czy Porshe lecialo na maksa. Panowie ten odcinek ponad 300km autostrady plaskiej jak stol 3 pasy i o 24 prawie zadnego ruchu, istny raj! A tak przy okazji zahaczylem o Ring i zjadlem tam kilka bemek i mercow :-D Tor jest kosmiczny, lepszy od rollercoaster tyle mam do powiedzenia ale moze napisze cos wiecej w innym dziale i wrzuce jakis filmik. :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Steff
Auto: BMW

Post autor: Steff » wt kwie 03, 2012 10:56

to zamknąłeś licznik czy masz odcięcie przy 265 ??
BTW nie wyobrażam sobie takiej trasy babcią

Tomak

Post autor: Tomak » czw cze 07, 2012 04:44

temat widze zdechl.... ostatnio pogonilem sie z maseratti quatroporte na a4 ale pewnie nikogo to nie interesuje :-P tak czy siak myslalem ze ta fura lepiej chodzi ale emka daje rade

m!xeR
Auto: scirocco r
Kontakt:

Post autor: m!xeR » pt cze 08, 2012 00:24

Audi S3 8P poliftowe objechane 2 razy z rolki a z Audi R8 V8 równo do końca trójki (potem odpuściliśmy) ;-)

MINIPK
Kontakt:

Post autor: MINIPK » pt cze 08, 2012 00:28

m!xeR, a miałeś dzisiaj nie jeździć ;-)
No "M", no fun

m!xeR
Kontakt:

Post autor: m!xeR » pt cze 08, 2012 00:33

Dzisiaj tylko to R8 a to i tak przypadkowo kiedy byłem na chwilę autem w mieście :D S3 było wczoraj :D.

MINIPK
Kontakt:

Post autor: MINIPK » sob cze 09, 2012 22:58

m!xeR, mam już ładne fele do mojego M3 :-) jak się znów zobaczymy to pokażę :-)
No "M", no fun

m!xeR
Kontakt:

Post autor: m!xeR » ndz cze 10, 2012 00:18

jak rękawiczki :D

MINIPK
Kontakt:

Post autor: MINIPK » ndz cze 10, 2012 11:46

lubię to :mrgreen:
No "M", no fun

JACK SMG

Post autor: JACK SMG » ndz cze 10, 2012 11:47

m!xeR pisze:Dzisiaj tylko to R8 a to i tak przypadkowo kiedy byłem na chwilę autem w mieście :D S3 było wczoraj :D.
pewnie zaraz mnie wszyscy zlinczuja ale temat "kills" w obecnym wydaniu jest trochę dziecinny.Ja moge powiedzieć ze wczoraj objechałem veyrona(którego kierowca własnie dłubał w nosie) Nie poddaje pod watpliwosc waszych killów ale czytanie tego przypomina dyskusje przedszkolaków.Aby temat nabrał rumieńców nagrywajcie filmiki.Mnie zainspiował Erich Daviditch ze złotej m5 który zawsze jeździł z kamerka co zaowocowało wieloma ciekawymi filmikami na necie.(warto wpisać gold m5, lata po moskwie jak opetany )
Wczoraj kupiłem sobie małe hd pro które zamontowałem w rogu deski tak by było widac droge i odczyty z head up-a Dzis wieczorem wyjade na miasto moze cos fajnego sie uda nagrać.Was tez gorąco namawiam aby ubarwic ten temat filmikami wówczas był by to jeden z najlepszych działów na forum a tak to takie "kacze opowieści"
JK

m!xeR
Kontakt:

Post autor: m!xeR » ndz cze 10, 2012 12:10

JACK SMG pisze:
m!xeR pisze:Dzisiaj tylko to R8 a to i tak przypadkowo kiedy byłem na chwilę autem w mieście :D S3 było wczoraj :D.
.Ja moge powiedzieć ze wczoraj objechałem veyrona(którego kierowca własnie dłubał w nosie) Nie poddaje pod watpliwosc waszych killów ale czytanie tego przypomina dyskusje przedszkolaków..Was tez gorąco namawiam aby ubarwic ten temat filmikami wówczas był by to jeden z najlepszych działów na forum a tak to takie "kacze opowieści"
Wolnossące V8 z Ingolstadt to hmm...użyję eufemizmu...kupa. Nawet wersje bez FSI (bezpośredniego wtrysku) miały duży problem, żeby choćby zbliżyć się do seryjnej mocy. Wersje z FSI z przebiegiem kilkadziesiąt tysięcy km i więcej zazwyczaj na hamowni pokazują wyniki 330-340KM i < 400Nm. Dopiero po czyszczeniu kanałów dolotowych z syfu który się tam zbiera auto łapie oddech aczkolwiek do katalogowych 420KM nadal troszkę brakuje ;-)

Ahhh ale żebym nie był dziecinny...tzn. gołosłowny. Proszę oto wykres przykładowego rs4 b7 po 70t km.

Obrazek

Najprawdopodobniej, jechałem z R8 dotkniętą podobną bolączką. Szkoda bo teraz już nie będę robił szału pod remizą w piątkowe wieczory opowiadając jak to jechałem równo z R8 :-(

Na koniec gwoli ścisłości. Twoja analogia o pojedynku z Veyronem wykazuje jedynie Twoją ignorancję w temacie szeroko pojętej motoryzacji.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Post autor: kostek_ja » ndz cze 10, 2012 15:05

JACK SMG, ja bym olał zegary. Najwięcej nagrasz jak ustawisz kamerkę na całą boczną szybę a reszta kadru na przednią. Tylko trzeba pamiętać o tym aby do wyścigu ustawiać się z konkretnej strony.

Części wyścigów nie nagrasz gdyż nie będziesz mógł się z konkretnej strony ustawić, ale ustawiając kamerkę do przodu nagrasz tylko jak dostajesz mocne baty :)

ODPOWIEDZ